HABERLER  »  ODAMIZDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI VE KIYAFET YARDIMI

ODAMIZDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI VE KIYAFET YARDIMI

19.10.2015 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza gönderilen 30 bin liralık ayakkabı ve kıyafet, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Turgutlu ve Ahmetli’deki köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrenciler başta olmak üzere 30 farklı okulda eğitim gören yaklaşık 1000 öğrenciye ihtiyacına göre ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın yaptığı açıklamada; Oda olarak ilçemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak her türlü girişimin içerisinde yer almaktayız. Sosyal sorumluluk gereği kurum olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmeyi her yıl geleneksel hale getirdik. Bu sene de 1000 öğrenciye yardımda bulunduk. Odamızın imkânları dâhilinde, okul müdürleri ile yaptığımız çalışmalar sonucu belirlenen öğrencilere ihtiyaçlarına göre ayakkabı ve kıyafetlerini ulaştırdık. Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dileyen Aydın, okullara yardımlarının devam edeceğini söyledi.