HABERLER  »  ODAMIZDAN HUZUREVİNE VEFA ZİYARETİ

ODAMIZDAN HUZUREVİNE VEFA ZİYARETİ

22.03.2019 - Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulumuz ile birlikte Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili, büyüklerinin hayır duasını almaya geldiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın,  “Onların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, doğanın gereği bizlerde bir gün yaşlanacağız. Bu nedenle onları başımızın tacı yapmak ve hep yanlarında olmak bizlerin insani görevidir” dedi.

Huzurevi Müdürü Mehmet Marmara, yakın ilgi ve alakalarından dolayı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a teşekkür etti.