HABERLER  »  ODAMIZDAN BAĞYURDU OSB YE İADE-İ ZİYARET

ODAMIZDAN BAĞYURDU OSB YE İADE-İ ZİYARET

15.09.2014-  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve  Nazım Balyapan, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Ulcay ve Yunus Oğan’ dan oluşan heyet, Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu başkanı Aydın Telseren, ‘Bu bölgedeki OSB’ler  olarak Turgutlu, Kemalpaşa ve Bağyurdu OSB olarak güç birliği ve işbirliği içerisinde olursak bölgemize daha fazla katma değer yaratırız ve daha faydalı oluruz . Organize sanayi bölgemiz tamamlandığında 100 fabrikası ile 10 bine yakın kişiye istihdam sağlayacağız.  BAYOSB olarak yıl sonuna kadar 10 fabrikanın üretime başlamasını planlanıyoruz’ dedi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Oda olarak her türlü çalışma ve işbirliğine hazırız. Amacımız güç birliği içerisinde bölgemizin ve ülkemizin gelişmesi için çalışmaktır’ dedi.