HABERLER  »  ODAMIZDA AKREDİTE ODA DENETİMİ YAPILDI

ODAMIZDA AKREDİTE ODA DENETİMİ YAPILDI

01.11.2018 - Üyeye 5 yıldızlı hizmet vermek amacıyla oluşturulan Akreditasyon sistemi içerisine 2012 yılında dahil olan Odamız bir denetimi daha sistemi iyileştirmeye yönelik adımlar atarak geçirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında, Odamız Akreditasyon denetimini başarıyla tamamlandı.

Odamızın TOBB Oda Akreditasyon denetimi, TOBB adına Türk Loydu baş denetçisi Özlem Özkan Bocutoğlu tarafından 31 Ekim-1 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi. 

Denetimde temel yeterlilikler alanında 8, temel hizmetler alanında 5 olmak üzere 13 madde ve alt kriterleri üzerinden Odamızın çalışma ve faaliyetleri incelendi.

Akreditasyon sistemi ile ilgili değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Oda Sistemimizin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi;  EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modeli olarak Birliğimiz tarafından geliştirilmiştir.

Odamız bu hizmet yarışında; TOBB’un verdiği yetki ile Türk Loydu tarafından verdiği temel hizmetler ve temel yeterlilikler bazında 13 maddeden denetlendi. Oda akreditasyon sistemi içerisinde yapılan denetim neticesinde Odamızın temel hizmetler ve yeterlilikler bazında akreditasyonunun devamına karar verildi. Bu demek oluyor ki; Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak hizmet kalitemizi her geçen gün arttırıyor ve üyelerimize, ilçemize, bölgemize ve ülkemize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası