HABERLER  »  ODAMIZDA AKREDİTASYON YENİLEME DENETİMİ YAPILDI

ODAMIZDA AKREDİTASYON YENİLEME DENETİMİ YAPILDI

20.10.2015 - 2012 yılında Akredite olan odalar ve borsalar arasında yer alan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üç yıllık süre zarfında sistemi iyileştirmeye yönelik adımlar atarak ve hizmet kalitesini yükseltti.

Akreditasyon sistemi ile ilgili değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Oda Sistemimizin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan Akreditasyon Sistemi;  EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modeli olarak Birliğimiz tarafından geliştirilmiştir.

2005 yılına kadar İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile desteklenen Oda Akreditasyon Sistemi 2008 yılında Borsalarımızın da sisteme dahil edilmesiyle genişleyerek Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi haline dönüşmüştür. Oda/Borsalarımızın üyelerine “Beş Yıldızlı Hizmet” vermesi için fırsat oluşturan Akreditasyon Sistemi; Oda/Borsalarımızın yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmasında öncü rol üstlenmektedir. TOBB’un Hedefi ise,  tüm Oda/Borsalarımızın gelecek dönemlerde bu “Beş Yıldızlı Hizmet Yarışı”na katılmalarıdır.

Odamız bu hizmet yarışında ,TOBB’un verdiği yetki ile Türk Loydu tarafından verdiği temel hizmetler bazında denetlendi. Oda akreditasyon sistemi içerisinde yapılan denetim neticesinde Odamızın temel hizmetler bazında akreditasyonunun devamına karar verildi. Bu ne demek; Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa’daki herhangi bir oda ve borsanın verdiği hizmetlerle aynı kalitede hizmet üretiyor demek, beş yıldızlı oda demek bu hususta hizmet kalitemizi artırarak verdiğimiz hizmetleri çeşitlendirerek: üyelerimize, ilçemize, bölgemize ve ülkemize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası