HABERLER  »  ODAMIZ YÖNETİMİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

ODAMIZ YÖNETİMİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

24.11.2015 - Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Bir toplumun gelişmesi ve ilerlemesinde en önemli etken öğretmenlerimizdir. Ülkelerin gelişmişlik düzeyleri onların ne kadar verimli ürettiğiyle alakalıdır. Verimli üretimin kaynağı da bilgidir. İşte öğretmenler, bireylere öğrenmesi gereken bilgileri planlı, programlı bir şekilde, belli bir ortamda, belirli araç-gereçlerle öğreten kişiler olarak karşımıza çıkmaktadır. İnsanlığın varoluşundan günümüze her geçen gün öğrenilmesi gereken yeni şeyler ortaya çıktığı gibi, bu bilgileri öğretecek öğretmenlerin yetiştirilmesinde, görevlerinde, rollerinde gelişme ve değişmeler olmaktadır. Bizler öğretmenlerimize ne kadar değer verir, onları ne kadar yüceltirsek, ülke olarak yaşam refahımız buna bağlı olarak değişir ve gelişir. Kısacası bütün bir toplam onların eseridir diyebiliriz.

Ülkemizde öğretmenler günü her yıl, Millet Mektepleri'nin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü kutlanır. Bu vesileyle bugün, ilçemizin en önemli kurumu olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, onların nezdinde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyoruz” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası