HABERLER  »  ODAMIZ YÖNETİMİ, TURGUTLU NOTERLERİNİ AĞIRLADI

ODAMIZ YÖNETİMİ, TURGUTLU NOTERLERİNİ AĞIRLADI

01.12.2014- Odamız yönetim kurulu, Turgutlu noterlerini ağırladı.

Turgutlu noterlerini misafir ettiğimiz yemekli toplantıya, Odamız yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın, yönetim kurulu başkan yardımcıları Metin Eğerci, Nazım Balyapan ve yönetim kurulu üyesi Zeynel Yaşar ve genel sekreter Nevzat Avcı katıldı.

Toplantıyla ilgili değerlendirme de bulunan odamız yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın; ‘İlçemizde noterlik mesleğini yapan noterlerle bir araya geldik. Üyelerimiz, ticari faaliyetlerini sürdürürken hukuki güvenliklerini sağlamak ve anlaşmazlıkları önlemek için yaptıkları işlemleri noterde belgelendirirler. Bu işlemler sırasında üyelerimizin karşılaştıkları ya da karşılaşacakları sorunları karşılıklı iş birliği içerisinde en aza indirmek için fikir alışverişinde bulunduk’ dedi.