HABERLER  »  ODAMIZ YÖNETİM KURULUNDAN PROTOKOL ZİYARETLERİ

ODAMIZ YÖNETİM KURULUNDAN PROTOKOL ZİYARETLERİ

08.05.2018 - Nisan ayında tamamlanan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimleri sonrası yenilenen Yönetim Kurulu üyelerimizle Turgutlu protokolü ziyaret edildi. 

Nezaket ziyaretlerine Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile birlikte Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nazım Balyapan ve İsmail Ulcay, Yönetim Kurulu üyeleri Tayfun Erkan, M. İlhan Demirel, M. Fatih Akkaynak ve Hakan Cebe yer aldı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ziyaret programı kapsamında ilk olarak Turgutlu Kaymakam’ı Uğur Turan’ı ziyaret ettiler. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “ Çok değerli bir Kaymakama sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Kaymakamımız başkanlığında Turgutlu Makine Sanayini geliştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Sayın Kaymakamımıza desteklerini esirgemediği için Odamız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ziyaretler kapsamında, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Belediye Başkanı Turgay Şirin’e çiçek takdim ederek, odanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretlerin devamında Yönetim Kurulu, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Selçuk Gökçe’yi makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Başsavcı Süleyman Selçuk Gökçe’ye çalışmalarında başarılar diledi. 

Turgutlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Çay’ı makamında ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerimiz,  Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Çay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Bizlerin huzurunu, asayişini ve güvenliği sağlayan Turgutlu Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir’e yoğun çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Protokol ziyaretleri kapsamında son ziyaret olarak Turgutlu Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası heyetimiz, Turgutlu Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet Evren’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Yenilenen Yönetim Kurulumuz ile birlikte Turgutlu protokolümüze nezaket ziyaretleri gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliğin şehrimizin gelişmesine ve kalkınmasına olan inancımızla bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de şehrimiz protokolü ile birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası