HABERLER  »  ODAMIZ YÖNETİM KURULU, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VOLKAN PARILDAR A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

ODAMIZ YÖNETİM KURULU, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VOLKAN PARILDAR A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

11.06.2018 - Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, ilçemizde daha önce Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğe atanan Volkan Parıldar’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, şehrimizde huzur içerisinde yaşıyorsak bunu Turgutlu Emniyetine borçluyuz. Turgutlu’da yaşayan biri olarak kendimi çok şanlı hissediyorum. Volkan Parıldar müdürümüz Turgutlu’yu bilen, görevini layıkıyla yapan fedakar ve çok çalışkan birisidir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ilçemizin huzur ve güveni için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. 

Ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade eden Turgutlu Emniyet Müdürü Volkan Parıldar, Kamu kurumlarının işlerinin daha işlevsel hale gelmesi için diğer kurumların iş birliği çok önemlidir. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası bu konuda bizlere her zaman yardımcı olmuştur. Bu işbirliğinin şehrimize katkı anlamında artarak devam etmesini temenni ederek, ziyaret için teşekkür etti. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası