HABERLER  »  ODAMIZ YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ODAMIZ YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

28.01.2019 - Odamız Ocak ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Yavuz Semizler Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, gündem maddeleri, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. 

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Ocak Ayı içerisinde “Kim Korkar Hain Kurdan” isimli kur risk yönetimi seminerini gerçekleştirildik. 

Yine yarın saat 14:00 odamızda Turgutlu İŞKUR Müdürlüğü işbirliğiyle  “Kısa Çalışma Ödeneği hakkında bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğiz. 

Zafer kalkınma ajansımız 2019 yılı Mali Destek Programını yarın saat 14:00 de Manisa’da yapılacak bir toplantı ile tanıtılacak.

Mali Destek Programı açıklandıktan sonra önümüzdeki günlerde destek programının detaylarıyla ilgili odamızda bir bilgilendirme ve eğitim toplantısı gerçekleştirmeyi arzuluyoruz. Oda olarak daha çok üyenin mali destek programlarından faydalanmasını istediğimizden proje yazmak isteyen üyelerimize her zaman olduğu gibi desteğimiz devam edecektir.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımızın katılımı ile Türkiye Ekonomi Şurası’sını TOBB da gerçekleştirdik. Sizden aldığımız sorun ve çözüm önerilerini ve iş dünyasının sorunlarını ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin taleplerimize pozitif yaklaşımı bizleri mutlu etti. Önümüzdeki günlerde bir çok husus ile ilgili olumlu gelişmeler bekliyoruz. Özellikle iş dünyamızda büyük beklenti haline gelen KDV alacaklarımız ile ilgili olarak mutlak bir surette çalışma yapılacağı yönünde görüş bildirildi. Bununla birlikte bir çok olumlu husus istişare edildi. İş dünyamız adına çok verimli bir toplantı geçti.

Bildiğiniz gibi 31 martta yerel idare seçimleri gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerde ilçe yönetimine talip olan Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi, Muhtar Adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum.  Önümüzdeki günlerde meclis toplantımızda tüm Belediye Başkan adaylarımızı misafir ederek; ilçe adına proje sorun ve çözümlerinin tartışılacağı toplantılar yapmayı arzuluyoruz. Şimdiden tüm adaylara başarılar dileriz.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; yerel idareden beklentimiz ekonomik olarak daha müreffeh, sosyal olarak daha yaşanabilir, kültürel olarak daha gelişmiş bir Turgutlu hayalimiz: bu hususlarda Belediye Başkan adaylarımızın hedef ve projelerini duymak ve onlarla istişare etmek arzusundayız.” dedi.

Meclis Başkanı Yavuz Semizler toplantıya katılan tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası