HABERLER  »  ODAMIZ VALİ AHMET DENİZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

ODAMIZ VALİ AHMET DENİZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

01.02.2019 - Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Başkan Yardımcısı Nazım Balyapan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Cebe ve M.Fatih Akkaynak,  Vali Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sayın Manisa Valimiz Deniz’in kendilerini misafir etmelerinden dolayı teşekkür eden Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, gerek kamu kurumları gerekse diğer STK’lar ile birlikte Manisa’mızın gelişmesine, büyümesine ve kalkınmasına katkı sunmak için oda olarak çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi. Odanın yaptığı faaliyetler hakkında bilgi veren Aydın, “Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diler, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmekten onur duyarız” dedi.

Vali Deniz’ de ziyaretleri nedeniyle Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.