HABERLER  »  ODAMIZ ÜYESİ KOBİLERE MÜJDE “NEFES KREDİSİ GELİYOR

ODAMIZ ÜYESİ KOBİLERE MÜJDE “NEFES KREDİSİ GELİYOR

02.12.2016 - Ülke ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli işletmelerin (KOBİ) içinde bulunduğu finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere Birliğimiz liderliğinde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızın katılımı ile kapsamlı bir proje olan “Nefes Kredisi” için geri sayım başladı.

Proje kapsamında, Odamızın imkânları ölçüsünde kendi hesabına yatıracağı 1 yıl vadeli mevduat kaynağının 10 katına kadar kredinin KOBİ niteliğinde olan Odamız üyelerine belirlenecek banka/bankalar tarafından yıllık %9.90 faiz oranından 1 yıl vadeli kredi olarak kullandırılması planlanmaktadır. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın; “Odamız imkânları doğrultusunda Odamız üyesi KOBİ lerimize toplam 5 milyon TL tutarında uygun faizli kredi sağlayacağız. 2017 yılının Ocak ayında hayata geçecek bu projeden mümkün olan en çok sayıda üyemizi faydalandırmak için elimizden geleni yapacağız. Birliğimiz önderliğinde başlatılan bu proje kapsamında Ülke genelinde Oda ve Borsalarımızın katkılarıyla toplam 100 milyon TL tutarında uygun faizli bir kredi kullanımı sağlanması planlanmaktadır.” dedi.

İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte, KOBİ lerimiz için “ Nefes Kredisi” olacak bu projenin üyelerimize ve Ülke ekonomimize canlılık katmasını ve hayırlı olmasını temenni ediyoruz.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası