HABERLER  »  ODAMIZ TOBB DELEGESİ ALİ KOYUNCU’ YA HİZMET ŞEREF PLAKETİ VERİLDİ

ODAMIZ TOBB DELEGESİ ALİ KOYUNCU’ YA HİZMET ŞEREF PLAKETİ VERİLDİ

01.05.2019 - Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda sahiplerine verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, TOBB camiasına ve Türkiye ekonomisine hizmette bulunan delegelere Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket verildi. Törende Odamız Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Ali Koyuncu da, 10 yıllık delege olarak plaketini aldı.
 
Törende bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa proje yarışmasında finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorlar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası