HABERLER  »  ODAMIZ TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ODAMIZ TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

29.07.2019 - Odamız Temmuz ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığında gerçekleşti. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, Meclis açılış konuşmasını yapan Semizler, gündem maddelerinden dilek ve temenniler bölümünde Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği’nin sektörle ilgili bilgilendirme sunumu olacağı belirtti. 

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Öncelikle Ağustos ayında kutlayacağımız mübarek kurban bayramının tüm üyelerimize ilçemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Temmuz ayı içerisinde yeni çıkan yönetmelik kapsamında müteahhitlik yeterlilik sistemi hakkında Çevre Şehircilik İl Müdürümüz Sayın Günay Özcan beyin de bizzat katılımları ile üyelerimizi bilgilendirdik. 

Müteahhit üyelerimizin sınıflarının tespiti için 2 Eylül’e kadar Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Turgutlu’muzda yetişen her türlü başarı ilçemizin tanıtımı açısından fayda sağlamakla birlikte bizleri gururlandırmaktadır. Edirne’de 658. Geleneksel Kırkpınar yağlı güreşlerinde elde ettiği başarı ile başpehlivan ünvanını kazanan Menderes Saltık’ı buradan bir kez daha tebrik ederim.

Temmuz Ayı içerisinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili TSE tarafından yapılan denetimler neticesinde başarılı bir denetim geçirerek kalite belgemizin devamına karar verilmiştir. 

Ağustos ayı içerisinde de 10002 Müşteri Memnuniyeti sistem denetimlerimiz yine TSE tarafından gerçekleştirilecektir. Standartlara uygun kaliteli hizmet vermek en öncelikli konularımızın arasındadır.
Değerli Üyeler Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan alana bir okul kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Gelişen ve değişen teknolojiye uygun sanayicimizin aradığı niteliklerde ara eleman ihtiyacını karşılayacak bir mesleki lisesi kurmak istiyoruz. Bu hususta TOBB desteğini almak için önümüzdeki günlerde başkanımızı ziyaret edeceğiz.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın Meclis’e hitabının ardından Meclis üyesi Mustafa Edip Artun tarafından Turgutlu’daki tuğla ve kiremit sanayi hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı. Akabinde Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği teknik koordinatörü Erdem Fidan tarafından da toprak sanayi ve yapı sektöründeki güncel gelişmeler hakkında Meclis Üyelerine bilgilendirme sunumu yapıldı.  

Meclis Başkanı Yavuz Semizler toplantıya katılan tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek Temmuz ayı Meclis toplantısına son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası