HABERLER  »  ODAMIZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ VE YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

19.06.2018 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime verdiğimiz desteğin mezuniyet töreninde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İsmail Ulcay ile yer aldık.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Türk, Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Kenan Yalınız, öğretim görevlileri ve öğrenci velileri katıldı.

Mezuniyet törenine katılan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İsmail Ulcay, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi ve Turgutlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ülkenin geleceği için birer kıymet olduğunu söyledi. Geleceğin sağlam temeller üzerine inşası için mezun olan gençlerin vereceği katkının çok önemli olduğu dile getirerek, mezun olan gençlere başarılar diledi.