HABERLER  »  ODAMIZ TARAFINDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI VE KIYAFET YARDIMI

ODAMIZ TARAFINDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI VE KIYAFET YARDIMI

03.10.2016 - Odamız tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere bu eğitim öğretim yılında da ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza gönderilen 30 bin liralık ayakkabı ve kıyafet, ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine dağıtıldı.

Turgutlu ve Ahmetli’deki köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrenciler başta olmak üzere 30 farklı okulda eğitim gören toplamda 1000’e yakın öğrenciye ihtiyacına göre ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından finanse edilen ve oda tarafından tedarik edilen eğitim yardımlarının ihtiyacı olan öğrencilere dağıtımını gerçekleştirdik” dedi. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dileyen Aydın, okullara yardımlarının devam edeceğini söyledi.