HABERLER  »  ODAMIZ TARAFINDAN 1000 AİLEYE GIDA YARDIM PAKETİ

ODAMIZ TARAFINDAN 1000 AİLEYE GIDA YARDIM PAKETİ

11.07.2014-  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel ramazan yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi 1000 aileye verilmek üzere gıda paketleri dağıtımına devam ediyor.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin gönderdiği yardım ile hazırlanan gıda paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam edildiğini söyledi. Başkan Aydın, ilçemizde ihtiyaç sahibi 1000 aileye 36.500 lira tutarında yardımın muhtarlarımız ve meclis üyelerimiz vasıtası ile dağıtıldığını belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Bir ailenin en çok ihtiyaç duyduğu maddelere yer verilen gıda yardım paketleriyle  Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere destek olmanın sofralarına ufacık bir katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı yardımlaşmaya vesile olan ve bunu geleneksel hale getiren TOBB yönetim kuruluna şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.