HABERLER  »  ODAMIZ SEKTÖREL MESLEK GRUBU TOPLANTILARINA EV SAHİPLİĞİNE DEVAM EDİYOR

ODAMIZ SEKTÖREL MESLEK GRUBU TOPLANTILARINA EV SAHİPLİĞİNE DEVAM EDİYOR

04.10.2017 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, sektörel sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantılara devam ediyor.

Turgutlu’da bilişim sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya geldi. Sektörün temsilcilerinin ve akademisyenlerin yer aldığı toplantıda bilişimcilere İşyeri Uygulama Eğitimi ve Merkezi Yönetim Sistemi ile ilgili bilgiler verildi.

Odamız Hizmet Binası içerisinde yer alan Elit Restaurant’ta sabah kahvaltısıyla başlayan toplantı Odamız Meclis Toplantı Salonundaki sunumla devam etti. Bilişimcilere MCBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Kenan Yalınız tarafından Uygulama Eğitimi ve Merkezi Yönetim Sistemi ile ilgili bilgiler verildi. Sektörün temsilcileri mevcut piyasa şartlarında yaşadıkları sıkıntıları masaya yatırdı.

Toplantıya Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, MCBÜ Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Türk, MCBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Kenan Yalınız, akademisyenler ve bilişim sektörünün temsilcileri katıldı.

Sektörel toplantıların bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu’da yer alan işletmelerimizin birlik ve beraberlik içerisinde ihtiyaç ve beklentilerini karşılama noktasında sektör temsilcilerini ağırlıyoruz. Toplantılarımıza teşrifleriyle değer katan Sayın Kaymakamımız Uğur Turan başta olmak üzere kıymetli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası