HABERLER  »  ODAMIZ SEÇİM SÜRECİ TAMAMLANDI

ODAMIZ SEÇİM SÜRECİ TAMAMLANDI

07.04.2018 - Odamızın 02 Nisan 2018 tarihinde tamamlanan Meslek Komiteleri ve Meclis üye seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Disiplin Kurulu, TOBB Genel Kurul Delegeliği ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleri yapıldı.

15 Meslek Grubundan 33 Meclis Üyesinin yer aldığı seçimler 7 Nisan 2018 Cumartesi günü Odamız Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

En yaşlı üye sıfatıyla seçim açılış konuşmasını yapan Mustafa İlhan Demirel; seçimlerin, odamıza ve ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Yapılan Meclis Başkanlık divanı seçimleri sonucunda; Meclis Başkanlığına yeniden Yavuz Semizler, Meclis Başkan Yardımcılığına Şükrü Cem Deligöz ve Tamer Çalış, Meclis Katip üyeliğine de Mustafa Kaşıkçı seçildi.

Tüm üyelerin katılımıyla İlçe seçim kurulu denetiminde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Disiplin kurulu ve TOBB Genel Kurul Delegeliği seçimleri gerçekleştirildi. Seçimler sonucunda; Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Faruk Aydın, yönetim kurulu üyeliğine, Nazım Balyapan, İsmail Ulcay, Mustafa İlhan Demirel, Haldun Tüzün, Halil Artan, Hakan Cebe, Tayfun Erkan ve M. Fatih Akkaynak seçildi. TOBB Genel Kurul delegeliğine; Yavuz Semizler ve Ali Koyuncu, Disiplin kurulu üyeliklerine, Mustafa Çoban, Kemal Aydın, Emrah Sevilcan, Onat Erçin, Hasan Balyapan ve Hasan Cebe seçildi. 

Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Faruk Aydın, tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek, üyelere ve Turgutlu’ya hizmetin kaldığı yerden en iyi şekilde artarak devam edeceğini söyledi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası