HABERLER  »  ODAMIZ SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ORTAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

ODAMIZ SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ORTAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

03.11.2015 - Odamız haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Salihli Ticaret ve Sanayi Odasıyla birlikte gerçekleştirdi. 

Odamız Yönetim Kurulu toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına,  Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Yaşar, Halil Artan, İsmail Ulcay ve Yunus Oğan katıldı. 

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Meclis Başkanı Süleyman Oral ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı toplantıda ortak değerlerin iyileştirilmesi ve bölgemizin gelişmesi için yapılması gerekenler değerlendirildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Aynı kültüre ve ortak değerlere sahip Salihli Ticaret ve Sanayi Odasını odamızda ağırlamış olmaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Ülkemizin gelişiminin öncelikle bölgemizin gelişmesine bağlı olduğu bilinciyle kendi payımıza düşeni yapıyoruz. Yaptığımız toplantıda yerelde yapılması gereken konular üzerine ortak fikir alışverişinde bulunduk” dedi. 

Odamız Meclis Başkanı Yavuz Semizler ise, birlik içerisinde bir bütünlük yaratmak gerektiğini belirtti. Semizler, “Aynı hinterlanda bulunan iki güzide oda olarak bölgemizin gelişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Salihli ile aynı ekonomik katma değerlere sahip iki şehiriz. Yaptığımız toplantıda yarattığımız katma değeri daha nasıl geliştirebiliriz üzerine bilgi paylaşımında bulunduk” dedi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Yüksel, “ Bizler yerelin gelişmesine öncülük eden sektör temsilcileriyiz.  Ekonominin gelişmesi için bizlerin payına düşen tüm oda ve borsalarla ortak istişareler yaparak bölgemizin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlamaktır” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası