HABERLER  »  ODAMIZ RECAİ BERBER’İ KAHVALTIDA AĞIRLADI

ODAMIZ RECAİ BERBER’İ KAHVALTIDA AĞIRLADI

08.05.2015-  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası düzenlediği kahvaltılı toplantıda, Manisa Milletvekili Sayın Recai Berber ve Manisa Milletvekili adayı Musa Yılmaz’ı ağırladı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim ve Meclis üyeleriyle bir araya gelen Manisa Milletvekili ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber iş adamlarının sorunlarını dinledi.

Turgutlu’nun sorunları ve ihtiyaçlarını dinleyen Berber, araç muayene istasyonu ve Tarım Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışma başlatacakları sözünü verdi. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in dile getirdikleri araç muayene istasyonu,  İŞKUR Turgutlu Şube Müdürlüğü, nikel madeni ve bağlarda meydana gelen don afetine ilişkin taleplerini dinleyen Recai Berber, gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.