HABERLER  »  ODAMIZ ORGAN SEÇİMLERİ ÖNCESİ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ODAMIZ ORGAN SEÇİMLERİ ÖNCESİ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

26.03.2018 - Odamız Mart ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Yavuz Semizler Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, gündem maddeleri, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. 

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızı hep birlikte yönettik. Ben bizlere olan desteğinizden, bizlere olan güveninizden dolayı sayın meclis üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

 Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Turgutlu’ya gerçekten çok büyük hizmetler yaptık. Biz bu yaptıklarımızı burada defalarca görüştük ama bu yaptıklarımızın reklamını yapamadık. Reklamımızı yapamadık derken yaptığımız hizmetleri yeterince sunamadık. Ama şu bir gerçek ki hem bölgesel olarak, hem Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar nezdinde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası büyük bir itibar kazandı. Bu itibarı da burada bulunan sevgili dostlarımız sayesinde kazandık. Yönetime olan güveninizden,  Sayın Meclis Başkanımıza olan güveninizden dolayı bizlere çok büyük destekler verdiniz. Bakın bugün baktığınızda Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda büyük bir huzur var. Huzurun olduğu yerde bereket, bereketin olduğu yerde de kazanç olur derler. Bu gerçekten de doğru.  Önümüzdeki günlerde seçimlere gidiyoruz. Şu anda 13 grupta tek liste var 2 grubumuz da karşılıklı listeler var. Onlar da belli bir seviye içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Birbirimizi üzmeden, kırmadan odamıza yakışır bir şekilde çalışıyorlar. Onlara da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Zaten bizim odamıza da yakışan budur. Bu başarı hepimizin başarısı. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasına büyük bir ivme kazandırdık. Odamızı Avrupa standartlarında bir oda yaptık. Odamız girişimcilik kurslarında Türkiye birincisi oldu. Ahmetli ve Turgutlu da 150’ye yakın işyeri açtık. Bölgede elektriğini kendi üreten ilk oda unvanına sahip olduk. Bunlar hep birer başarıydı. Eğitime, sağlığa, emniyette ve ilçemiz yararına olan her türlü etkinliğe destekler verdik. Odamıza bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimler sonrasında aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarımız olacak aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarımız da olacak. Bu bir bayrak yarışı buradaki arkadaşlarımızın tek amacı bu bayrağı en üst seviyelere taşımak. Hepinize verdiğiniz hizmetlerde dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Meclis başkanı Yavuz Semizler, “5 yıl içerisinde gerçekten Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ın da ifade ettiği gibi büyük bir yol katetti.  Ankara’da Odalar ve Borsalar nezdinde gerçekten Turgutlu olarak, bir ilçe odası olarak yerimiz var. Oraya gittiğinizde bunu görüyorsunuz. Mutlaka sizlerde burada hissediyorsunuzdur. Bu 5 yıl içerisinde isteyerek ya da istemeyerek burada birlikte görev yaptığımız meclis üyesi arkadaşlarımıza, birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızdan, basın mensuplarından kendisini kırdığın yanlış cümle kurduğum ya da sarf ettiğim bir arkadaşım varsa hakkını helal etsin. Benden yana herkese hakkım helal olsun. Bundan sonra Meclisimizde çalışamayacak olan arkadaşlarımıza Odamıza kattıkları değerlerden dolayı ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta yapılacak olan seçimin önce Odamıza sonra ilçemize daha sonra ise ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.  Hakkımızda neyse hayırlısı olsun inşallah” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler tarafından meclis üyelerine 5 yıllık görevleri süresince yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi verildi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası