HABERLER  »  ODAMIZ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ODAMIZ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

27.01.2020 - Odamız 2020 yılının ilk olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Meclis Toplantı Salonunda Ş. Cem Deligöz Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Toplantıya MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onat ve Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yörüyen konuk olarak katıldılar.
2020 yılının ilk toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkan Yardımcısı Ş. Cem Deligöz, “Maalesef ki Cuma günü acı bir haber aldık. Elazığ ve Malatya da meydana gelen Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6.8 şiddetindeki depremde maalesef ölü ve yaralılarımız var. Depremde yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isterim.

Devletimiz tüm kurum ve imkânlarıyla sahada milletimizi kurtarma, yaralılarımıza ve geri kalan halkımıza yardım için her türlü imkânı seferber etmiştir. Tüm sivil Toplum örgütleri hızlı bir şekilde afet bölgesine yönelerek koordinasyonu sağlamıştır. Bundan sonra en büyük duamız ve isteğimiz, depremde can kaybının artmaması ve yaralanan vatandaşlarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmasıdır. Ülkemize ve milletimize büyük geçmiş olsun.

Değerli Üyeler; Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Faruk Aydın, S.S Tariş Pamuk Ve Yağlı Tohumlar Kooperatifleri Birliği’ne Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildiler. Kendilerini tebrik eder, başarılar dilerim” dedi. 

Ardından Meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi. 

Meclis gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Bugün aramızda yer alan Teknoloji Fakültemizin Sayın Dekanı Nevzat Onat ve Şoförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gökhan Yörüyen,  Meclis Toplantımıza hoş geldiniz şeref verdiniz. Kendileri bizlere bilgilendirme sunumu yapacaklar. 

Elazığ merkezli olarak yaşanan deprem felaketinden dolayı büyük üzüntü duyduğumuzu ifade etmek isterim. Son haberlere göre 39 vatandaşımızı kaybettik. 1607 yaralı vatandaşımız mevcut. Burada kaybettiklerimizin acısı yüreğimizi yaktı. Tüm Milletimize geçmiş olsun diyor, kaybettiklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyor, yaralananlara acil şifalar temenni ediyorum. Allah tekrarından ve beterinden saklasın, birlik içerisinde de hızla yaralarımızı saracağız ancak ülkemizin ve özellikle de ilçemizin deprem kuşağında olduğu gerçeğini unutmadan ve deprem meydana gelmeden gerekli tedbirleri almamız ve olası depremlere hazır olmamız önemli. 

21 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmem nedeni ile destek mesajı ileten herkese buradan teşekkür etmek isterim. Tariş Pamuk Birliği 7 ilde yaklaşık 43.000 üyesi bulunan büyük bir aile. Pamuk üreticisinin ve Tariş’i el birliği ile daha da ilerilere taşımak en büyük hedefimiz.

Değerli Üyeler; biliyorsunuz Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızın 2020-2023 stratejik planını hazırlık çalışmalarına başladık. Üyelerimizin ve paydaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda iş planlarımızı gerçekleştirmek istiyoruz. Bu hususta çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Teknoloji Fakültesi dekanımız Sayın Nevzat Onat bizlere 7+1 sistemi hakkında ve TEKMER hakkında bilgilendirmede bulunacaklar. Şoförler Odası Başkanımızda nakliyeci üyelerimizin güncel bir sorununu aktaracaklar kendilerine tekrar hoş geldiniz dileklerimi iletiyor saygılar sunuyorum” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ın izahatları sonrasında söz alan MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onat 7+1 sistemi ve TEKMER hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yörüyen ise kamyoncu esnafının ve diğer üyelerinin sorunlarını kapsamlı bir şekilde aktarırken, Dijital Takograf takma zorunluluğu ve pek çok konuda Odamız meclisini aydınlattı.

Toplantının dilek temenniler bölümünün ardından Meclis Başkan Yardımcısı Ş. Cem Deligöz, MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onat ile Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yörüyen ve meclis üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.  



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası