HABERLER  »  ODAMIZ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ODAMIZ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

29.04.2019 - Odamız Nisan ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığında gerçekleşti. 

Meclis toplantısına ticari alacak sigortası hakkında meclis üyelerine bilgi vermek için; Halkbank Turgutlu şube müdürü Mikdat Işıldak, ticari alacak sigorta uzmanı Fehmi Gökhan Gürsoy, Halk Sigorta Ege Bölge satış yetkilisi Murat Kanat, Turgutlu Şubesi KOBİ müşteri hizmetleri temsilcileri Kader Kalaçay Reis, Özkan Kanlıoğlu  ve Mehmet Emre Meletli ile Ticari Arabulucuk hakkında bilgilendirme için Avukat Murat Şener katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, Meclis açılış konuşmasını yapan Semizler, meclisimize katılan Halkbank ve Halk Sigorta yetkilileri ile Avukat Murat Şener’e katılımlarından dolayı hoş teşekkür etti.  

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; geçen ay sonu gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinin ülkemize şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerden sonra Turgutlu OSB’deki ilk müteşebbis heyet toplantısına katıldık. Dileğimiz Turgutlu’nun gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine katkı sağlayacak yeni projelerin bir birliktelik içerisinde yürütülmesidir. Yani sanayicisi, belediyesi ve ticaret ve sanayi odası beraber bu şehre değer katmalı ve ileriye taşımalıyız. 

Önümüzdeki hafta pazartesi günü mübarek Ramazan ayı başlıyor. Ramazan ayının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. 

Nisan ayı içerisinde TOBB tarafından Meclis üyelerine düzenlenen bilgilendirme seminerlerine 16 meclis üyesi arkadaşımızla beraber katıldık. 3 gün boyunca çok önemli bir eğitim programından geçtik. 2015 yılında ilk kez düzenlendiğinde de oda olarak katılmış ve oldukça faydası görmüştük. Dileğimiz bir dahakine tüm meclis üyelerimizle beraber bu bilgilendirme toplantısında yer almaktır. 

Günümüzdeki 1-2 Mayıs tarihlerinde TOBB’un 75. Genel Kuruluna katılmak için Meclis Başkanımız, TOBB Delegemiz ve Genel Sekreterimizle birlikte Ankara’ya gideceğiz. 

Son olarak bugün meclis toplantımıza katılarak bizlere KOBİ’lere Yönelik Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası ve Ticari Arabuluculuk hakkında bilgilendirme yapacak değerli misafirlerimize de hoş geldiniz diyerek, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.

Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ın konuşmasının ardından Halk Sigorta ticari alacak sigorta uzmanı Fehmi Gökhan Gürsoy tarafından ticari alacak sigortası, Avukat Murat Şener tarafından da ticari arabuluculuk hakkında  Meclis üyelerine  bilgilendirme sunumu yapıldı.

Gündemin dilek ve temenniler bölümünün ardından, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, önümüzdeki hafta başlayacak olan mübarek Ramazan ayının ülkemize bereket, huzur ve esenlik getirmesini dileyerek, toplantıya katılan meclis üyelerine ve katılımcılara teşekkür ederek, toplantıya son verdi.  



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası