HABERLER  »  ODAMIZ MÜŞTEREK MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISINDA STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

ODAMIZ MÜŞTEREK MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISINDA STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

24.01.2020 - Odamızın 2020-2024 yıllarına ait stratejik planlama çalışmaları kapsamında, 15 Meslek komitesi üyemizin yer aldığı müşterek meslek komitesi toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Bugün Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızın 4 yıllık stratejik planını hazırlamak için çıktığımız yolda siz değerli meslek komitesi üyelerimizin katkılarını almak için toplanmış bulunuyoruz. Sizlerle birlikte bir durum değerlendirmesi yapmak, önümüzdeki dönemde yapılması gereken iş ve stratejileri oluşturmak istiyoruz. Stratejik plan, bir kurum, kuruluşun başarılı olabilmesinde bir rehberdir. Stratejik yönetim sürecinin başında, şu an nerede bulunduğumuzun tespiti çok önemli bu nedenle sizlerden çalışmaya etkin katılım ve destek bekliyoruz.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, şehrimizin bugünkü ekonomik performansını sürdürülebilir kılmak, sanayiden tarıma, ticaretten ihracata tüm potansiyeli harekete geçirmek için paydaşları ile birlikte etkin birliktelikler sağlayarak tüm gücüyle çalışmakta, şehrimizin en köklü ve güçlü kuruluşu olarak üyelerimize ve Turgutlu’muza hizmet etmektedir.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızın gücü 15 meslek komitesi 9 yönetim kurulu üyesi 32 meclis üyesi 81 meslek komitesi üyesi ve 2509 toplam üyesinden gelmektedir.

Sizlerin değerli görüşleri ile yapacağımız planlamanın gelecek çalışmalarımıza etkin bir şekilde yansıması sizlerin bu çalışmaya ancak etkin katılımlarınız ile mümkün olacaktır.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını yönetirken temel felsefemiz “Ben Yok Biz Varız” oldu. Yaptığımız çalışmalarda sizlerin görüş ve önerilerini ve taleplerini alarak çalışmalarımıza yön verdik Şimdiden katılım ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor, yapılan çalışmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ın açılış konuşmasının ardından, Elzem Akademi Genel Müdürü Tevfik Bıyıklı koordinasyonunda, 15 Meslek komitesi üyemiz ile birlikte odanın SWOT analizi çalışması yapıldı. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası