HABERLER  »  ODAMIZ MEKTEBİM OKULU İLE PROTOKOL İMZALADI

ODAMIZ MEKTEBİM OKULU İLE PROTOKOL İMZALADI

24.07.2018 - İlçemizde faaliyetlerine başlayan Mektebim Okulları ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Türkiye genelinde 65 kampüs, 30 bin öğrenci ve 6 bin personelle hizmet veren Mektebim Okulları, Manisa’da iki okul açma kararını kısa bir süre önce basın yoluyla duyurmuş ve Mektebim Okulları Manisa’nın Turgutlu ve Şehzadeler ilçelerinde açılan okulların tanıtımı geniş katılımla yapmıştı.
Mektebim Okulları Turgutlu’daki faaliyetlerine başladıktan kısa bir süre sonra, 19 Haziran 2018 tarihinde, Okul Müdürü Mustafa Onur Bozkuş ve Veli İlişkileri Müdürü Funda Önal Şen, Başkan Aydın’ı ziyaret etmiş ve Okul hakkında bilgiler vermişti.

Her iki kurum bugün düzenlenen program ile aralarında protokol imzaladı.

Turgutlu’da uzun yıllar faaliyetleriyle adından söz ettirecek olan, ”Mektebim Okulları” ile imzalanan protokol ile Odamız üyelerine indirim imkanı sağlanmış oldu. 24 Temmuz 2018 Salı günü Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Yönetim Kurulunu ziyaret eden ve Turgutlu Mektebim Okulu Müdürü Mustafa Onur Bozkuş, iki kurum arasında protokol imzaladılar.
Toplantıda konuşan, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Mektebim’in müdürüne ve değerli personeline öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde oda olarak eğitime çok önem veriyoruz. Sayın basın mensuplarına da çok teşekkür ediyoruz. Eğitime katkı sağlayan tüm hocalarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Türkiye’de Mektebim okulları kurumsal bir okul olduğu için üyelerimizde çocuklarını Mektebime emanet edecekler. Gerçekten eğitime yapılmış destek hakka hizmettir. Eğitime destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bugün bizde oda olarak protokol imzaladık. İmzaladığımız bu protokolun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Mektebim Okulları Müdürümüze ve değerli yönetimine ayrıca çok kıymetli basın mensuplarına bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Toplantıda konuşan, Turgutlu Mektebim Okulu Müdürü Mustafa Onur Bozkuş; “Öncelikle herkese katılımları için teşekkür ediyorum. Biz buralıyız doğma büyüme Turgutluluyuz, Birşeyler değişmeli eğer bir Aziz Sancar çıkacaksa, Kasaba’dan çıkmalı. Sayın Başkanımız Faruk Aydın ve üyelerimiz için iyi olacaktır. Biz gerçekten bu işe gönül vermiş insanlarız. Ekonomik hiç bir kaygı taşımıyoruz. Çalışan öğretmenlerimiz bu işe gönül vermiş insanlar. Turgutlu’muzun faydasına güzel şeyler olacaktır. Turgutlu Ticaret Odası Başkanımız Faruk aydın ve yönetimi başta olmak üzere siz değerli basın mensupları sizin basının desteği bizim için çok önemli bizleri yalnız bırakmadığınız için ayrıca çok teşekkür ediyorum.” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası