HABERLER  »  ODAMIZ MECLİSİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

ODAMIZ MECLİSİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

20.05.2019 - Odamız Mayıs ayı olağan meclis toplantısını Pazartesi günü iftar yemeği eşliğinde gerçekleştirdi. 

Odamız Mayıs ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığında, Odamız Hizmet Binasında bulunan Elit Restaurant’ta Meclis Üyelerinin eşlerinin de katılımıyla iftar yemeği eşliğinde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Yavuz Semizler, “ Mübarek Ramazan akşamında beraberliğimizin daim olmasını dilerim. Allah, tuttuğumuz oruçları ve ibadetleri kabul eylesin” dedi.

Gündem maddelerinin oylanmasının ardından Yönetim Kurulu izahatlarını Meclis Üyelerine aktarmak için söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Mübarek Ramazan ayının herkes için barış, huzur, kardeşlik ve bereket içinde geçmesini diliyorum. Milli Mücadelemizin 100. yılı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Her yıl geleneksel hale gelen gıda yardımlarının sahiplerine ulaştırıldığını belirten Aydın, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan mübarek ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze de olsa katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Gıda yardımları, ilçemiz mahalle muhtarları, odamız meclis üyeleri ve ilgili kurumlar aracılığıyla Turgutlu ve Ahmetli’de belirlenen yaklaşık 800 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı. 

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak  iş ve inceleme gezilerine devam edeceklerini dile getiren Aydın, daha önce Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin Ticaret ve Sanayi Odalarını ziyaret ettiklerini, 19-21 Eylül tarihlerinde de İç Anadolu Bölgesine bir ziyaret planladıklarını belirtti. 

Oda olarak birlik ve beraberliğe çok önem verdiklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Çiftçi Malları Koruma seçimlerinde de Meclis Üyelerimizle birlikte bunu gösterdiklerini söyledi. 

Toplantı gündem maddelerinin sona ermesinin ardından Meclis üyesi Cemal Şirinbaş’ın eşinin doğum günü münasebetiyle kutlama pastası kesildi. 

Meclis Başkanı Yavuz Semizler, toplantıya katılan herkese hayırlı ramazanlar dileyerek toplantıya son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası