HABERLER  »  ODAMIZ MECLİS ÜYELERİ TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

ODAMIZ MECLİS ÜYELERİ TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

19.10.2015 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Oda Meclis üyelerine yönelik olarak düzenlenen bilgilendirme seminerine katıldılar. 
Ankara’da düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri TOBB Sosyal Tesisler ve TOBB ETÜ’de yapılan çalışmalarla tamamlandı.

Üç gün süren program boyunca Meclis Üyelerine; TOBB’un iştirakleri, Dünya Ekonomisini Etkileyen Küresel Trendler, Merkez Bankası Politikaları, Döviz Kurları, Faiz, Türkiye Ekonomisindeki Dönüşüm, Yerelde  Ekonomi Gündeminin Belirlenmesi, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Etkili Yönetim Becerileri, Etkili İletişim Becerileri, Protokol Kuralları, Finansal Eğitim, İşletme Fonksiyonları, Yönetim Fonksiyonları, Şirket Yönetimi Ve Kurumsallaşma, Sosyal Medya Yönetimi gibi konularında eğitimler verildi.

Eğitim programına katılan Meclis Başkanı Yavuz Semizler yaptığı değerlendirmede; “Meclis üyelerimizle birlikte 3 gün boyunca çok önemli bir eğitim programından geçtik. Bilgilendirme semineri boyunca Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgilendirildik. Katıldığımız kişisel gelişim eğitimleriyle de çeşitli yönetim becerileri kazanımlarımız oldu. Böylece her meclis üyesi kendi meslek grubuna bu bilgileri daha sonra aktarma fırsatı bulacaktır” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası