HABERLER  »  ODAMIZ MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ODAMIZ MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ODAMIZ MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

           Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Mart Ayı Olağan Meclis toplantısı 27.03.2017 akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Yavuz Semizler Başkanlığı’ nda,  KGF (Kredi Garanti Fonu) Manisa Müdürü Yusuf Buğra Yüksek, Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu ve TUTSO Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, toplantının açılış konuşmasını yapan Semizler; güncel konular ve ekonomik gelişmeler hakkında kısa bir konuşma yaparak, son zamanlarda Ülkemizde ve bölgemizde büyük bir ivme kazanan KGF hakkında bizlere detaylı bilgiler vermek için aramızda bulunan KGF Manisa Müdürü Sayın Yusuf Buğra Yüksek ve Hastanemizin başarılı Başhekimi Sayın Sabri Taşçıoğlu’ na Meclis toplantımıza teşriflerinden ötürü teşekkürlerini sunarak, gündem maddelerini oylamaya sundu.
Oylanan gündem maddelerini sonrasında kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Değerli üyeler odamıza kayıtlı meslek gruplarının sorunlarını dinlemek amacı ile üyelerimizle bir araya geliyor,  toplantılar yapıyoruz. Sigortacılık meslek grubu üyelerimiz banka şube müdürlerimiz ile biraya geldik yarın sarraf üyelerimiz ile bir araya geleceğiz. Üyelerimizin işleri ve yeni projeleri ile ilgili en önemli finansman kaynağı olan bankacılık sektörünün önemine bildiğimizden özellikle son dönemde yoğunlaşan kredi talepleri ve üyelerimizden gelen sorunları banka şube müdürlerimize iletmek için kendilerini toplantıya davet ettik sağ olsunlar tüm şube müdürlerimiz istisnasız iştirak ettiler. Kendilerine iş dünyamızın ve esnafımızın önünü açması için işbirliğine davet ederek reel sektördeki finansman faiz yükünün aşağı çekilmesi için mutlak birlik içeresinde hareket etmeliyiz” dedik. Bugün KGF müdürümüz aramızda bizlere KGF hakkında bilgiler verecek kredi finansmanı noktasında KGF pozisyonu ve işlevi hakkında bilgilendirecek bizleri kırmayıp bugün misafirimiz olan değerli müdürümüze şimdiden teşekkür ederiz.” Dedi.
Değerli Meclis Üyelerimiz Manisa TEKNOKENT’ e ortak olduk, Manisa’mızın ARGE ve inavasyon kapasitesinin artırılması noktasında önemli misyon üstlenecek bu merkeze sizlerden aldığımız yetki ile ortaklığımızı gerçekleştirildik. Teknokentin Manisa’mıza ilçelerimize, Kobilerimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Her yıl geleneksel hale gelen huzurevi ziyaretimizi bu yılda gerçekleştirildik. Her yıl Yaşlılar haftasında Turgutlu Huzurevine ziyarette bulunarak kendilerine müzikli bir moral günü düzenliyoruz, bu yıl kendilerine ufakta birer hediye verdik. Yaşlılarımız bizlerin baş tacıdır. Onların her ihtiyacında yanlarındayız. Birlik ve beraberliğin daim olması için bazı değerlerimizi kaybetmemeliyiz. Bunun başında da saygı ve sevgi gelmektedir.
İş dünyamızın profesyonel yönetim yeteneklerini artırmak amacı ile CBÜ Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediğimiz Mini MBA programımız başarı ile devam ediyor. CBÜ değerli akademisyenleri tecrübelerini bizlerle paylaştıkları ve böyle güzel bir programı ilçemizde gerçekleştirildikleri için teşekkürlerimizi sunarız.
Değerli Üyeler 31 Mart Cuma günü Sosyal güvenlik kurumumuz odamızda istihdam teşvikleri ile ilgili bir sunum yapacaklar, iş dünyamızın istihdam teşvikleri hakkında farkındalığını arıtmak ve bu teşviklerden faydalanmasını sağlamak amacı ile düzenlediğimiz toplantıya meclis üyelerimizi ve tüm üyelerimizi buradan davet etmek istiyorum. Diyerek konuşmasını noktaladı. 
Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ ın konuşmalarından sonra kürsüye KGF Manisa Müdürü Yusuf Buğra Yüksek gelerek, KGF’ nin yapısı, işleyişi ve süreçleri ile ilgili kısa bir sunum gerçekleştirerek, Meclis üyelerimizden gelen soruları cevapladı.
Sunumun sonrasında Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın tarafından kürsüye davet edilen İlçemizin başarılı Başhekimi Sabri Taşçıoğlu, hastanemiz hakkında bilgiler vererek, gerçekleştirilen projelerde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’ nın her zaman yanlarında olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başhekimin konuşmalarının sonrasında kendisine İlçemize yapmış olduğu hizmetler ve özverili çalışmaları sebebiyle Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın tarafından TUTSO Meclisi adına kendisine bir teşekkür plaketi takdim edildi. 
Meclis Başkanı Yavuz Semizler toplantıya katılan tüm Meclis üyeleri ve misafirlere teşekkür ederek toplantıya son verdi.


ODAMIZ MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası