HABERLER  »  ODAMIZ MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ODAMIZ MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

25.03.2019 - Odamız Mart ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkan Yardımcımız Tamer Çalış Başkanlığında gerçekleşti. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, Meclis açılış konuşmasını yapan Çalış, günümüzdeki hafta sonu yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlısı olması temennisinde bulundu. 

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “21 Ocak’ta TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’nda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan iş dünyasına yeni bir istihdam seferberliği çağrısının ardından Hazine ve Maliye Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve TOBB Başkanımız 2 hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışarak istihdam teşviklerini hazırladılar. Bizlerde ilçemizde müşterek meslek komitesi toplantılarımızla, mali müşavirlere özel toplantılarımızla üyelerimizin bu teşviklerden faydalanması için çalışmalar yürütüyoruz. Burası Turgutlu burada iş var diyoruz” dedi.

Aydın, “Geçtiğimiz günlerde Odamızın desteğiyle Palet Resim Grubu Karma Resim Sergisi açılışını gerçekleştirdik. İlçenin kültür hayatına katkıda bulunan Palet Resim Grubu üyelerinin birbirinden güzel eserleri Turgutlu halkı tarafından büyük bir takdir topladı. Kendilerini tekrar buradan tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Girişimcilik eğitimlerine bugüne kadar çok önem verdiklerini söyleyen Aydın, bununla ilgili sürekli eğitimler düzenleyerek, ülkemizin, şehrimizin kalkınması; girişimcilik ruhunun yaygınlaşması adına çalıştık. Ülkemizin dört bir yanından bizlere eğitim almaya gelen girişimci adaylarımız oldu. Zafer Kalkınma Ajansı işbirliğiyle odamız ev sahipliğinde bir girişimcilik eğitimi daha haftaya başlayacak. Katılmak isteyen girişimci adaylarının Salı günü gün bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. 
Aydın, önümüzde yerel seçimler var. Adaylar içerisinden hangisi seçilirse, Allah ona iyi yönetmeyi nasip etsin. Bizler Turgutlu’ya faydalı olmak için, kim seçilirse onunla Turgutlu için onunla çalışırız. Seçimlerin şehrimize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Aydın konuşmasının son bölümünde,  TOBB tarafından 2013 seçimleri sonrası başlatılan ve bu yıl yinelenen Meclis Üyeleri bilgilendirme seminerlerine odamız meclis üyesi 17 arkadaşımız ile birlikte 12,13 ve 14 Nisan tarihlerinde katılacaklarını belirtti.  

Gündemin dilek ve temenniler bölümünün ardından, Meclis Başkan Yardımcısı Tamer Çalış, tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, toplantıyı tamamladı. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası