HABERLER  »  ODAMIZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINDA MUSA ÇALLI’ YI MİSAFİR ETTİ

ODAMIZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINDA MUSA ÇALLI’ YI MİSAFİR ETTİ

25.11.2019 - Odamız Kasım ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığında gerçekleşti. 

Kasım ayı Meclis toplantısına Turgutlu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Musa Çallı katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, Meclis açılış konuşmasını yapan Semizler, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmen gününü kutladı. 

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “Bugün aramızda ilçe tarım Müdürümüz var bizlere dumanlı papaz eriği ile ilgili bir projelerini anlatacaklar kendilerine hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum.

Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi;  Eğitim Ve Öğretimin Kaliteli ve Bilimsel Yöntemlerle Yürütülmesi ile Ancak Mümkün Olabilir. Bu vesile ile çağdaş bir ülke olma yolunda çalışan fedakar öğretmenlerimizin geçmiş 24 kasım öğretmenler gününü bir kez daha buradan kutlamak istiyorum.

Değerli Üyeler 11 Kasım -16 Kasım tarihleri arasında Pakistan’ın Karaçi şehrinde düzenlenen ECO CCI , 27. Yürütme Kurulu ve Komite Toplantılarına TOBB ve odamız adına iştirak ettim.

Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu, Dr. Ömer Bolat ve Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Başkanı eş-başkanlığında gerçekleşti ve Türkiye ile Pakistan’daki yatırım imkânları hakkında sunumlar yapıldı. Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu 2020 Eylem Planı üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca Türk ve Pakistanlı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

Toplantı esnasında TOBB yönetim kurulu başkanımız sayın M.Rİfat Hisarcıklıoğlu ile de görüşme ve istişare imkanı bulduk. Aynı zamanda , program içerisinde yer alan ülke sunumları bölümünde Türkiye adına TOBB’u temsilen bir konuşma gerçekleştirdim.

Değerli Üyeler Odamız üyelerinden gelen ve güncel gelişmeler konusunda seminerlerimiz devam ediyor 28 kasım Perşembe günü saat 15:’de  Manisa Muhasebeciler odası işbirliği ile güncel bir konu olan e-defter, e –arşiv, e-fatura konularında odamızda bir bilgilendirme  seminer i gerçekleştireceğiz.

Yine Güncel ve önemli konulardan olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu konusunda 4 Aralık Çarşamba Günü Saat 15:00’de üye firmalarımızın yükümlülüklerini içerir bir bilgilendirme seminerimiz olacak tüm üyelerimizi seminerlerimize bekliyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın hitabından sonra Turgutlu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Musa Çallı tarafından dumanlı papaz eriğinin örtü altında yetiştiriciliği hakkında Meclis Üyelerine bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. 

Konuyla ilgili soru cevapların ardından Meclis Başkanı Yavuz Semizler toplantıya katılan tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek Kasım ayı Meclis toplantısına son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası