HABERLER  »  ODAMIZ KALİTESİNİ BİR KEZ DAHA TESCİLLEDİ

ODAMIZ KALİTESİNİ BİR KEZ DAHA TESCİLLEDİ

ODAMIZ KALİTESİNİ BİR KEZ DAHA TESCİLLEDİ

Odamız, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ‘TS EN ISO 9001-2008 Kalite Yönetimi Sistemi Standardı’ çerçevesinde yapılan denetimi başarıyla tamamladı.

Gözetim tetkiki 25.07.2013 tarihinde TSE KYSB teknik görevlisi Sayın Mozhga  Akpulat tarafından gerçekleştirildi.

Kaliteli hizmet anlayışını TSE ile belgelendiren Turgutlu  Ticaret ve Sanayi Odası , 2007 yılında almaya hak kazandığı TSE Kalite Yönetimi ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardını korumaya ve geliştirmeye  devam ettiğini göstermiş oldu.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın yaptığı değerlendirmede,            ‘ Odamız hizmet kalitesini arttırmak ve üyelerine en iyi hizmeti sunmak hedefiyle  Kalite Yönetim Sistemlerine  entegreli çalışmaktadır.  Odamızın yaptığı kalite çalışmaları sonucunda 2012 yılında  TOBB Akredite Oda belgesini almamız bunun göstergesidir. Hem TSE hem de TOBB’nin kalite standartlarına uygun çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam edecektir ’ dedi.

Denetimin ardından Tetkik Görevlisi Mozhga  Akpulat, denetimin olumlu geçtiğini, her hangi bir sorunla karşılaşmadığını belirterek, başarıyla yürütülen çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası