HABERLER  »  ODAMIZ KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDI

ODAMIZ KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDI

27.02.2019 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde, Oda ve Borsaların bünyesinde yapılandırılan ve 81 ilde faaliyetlerini sürdüren TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları aynı gün sandığa gitti.

Odamız koordinatörlüğünde, Meclis Toplantı Salonunda yapılan TOBB İl İcra Komitesi Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği seçimleri yapıldı.

Turgutlu’muzu Manisa ilinde temsil edecek olan Kadın ve Genç girişimcilerin belirlendiği seçimlerde;  TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine; Semahat Ünel ve Asuman Demirdöver ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine Hasan Cebe ve Cihan Aşkın seçildi.

Gerçekleştirilen seçimler sonrası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimizi misafir eden Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, Kadın ve Genç Girişimciler Kuruluna seçilen icra komitesi üyelerini tebrik ederek; yeni eklenen üyelerimizle birlikte yeni dönemde kurullarımızın başarılı çalışmalarının devam edeceğine inandığını ve Yönetim Kurulu olarak da her zaman destekçisi olacaklarını dile getirdi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası