HABERLER  »  ODAMIZ İLE TUKSAD ARASINDA SEKTÖREL TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ODAMIZ İLE TUKSAD ARASINDA SEKTÖREL TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

23.08.2017 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, sektörel sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantılara devam ediyor. 

Farklı meslek grubu temsilcileriyle daha önce pek çok toplantı gerçekleştirerek ortak bir payda üzerinde sektörlerin geliştirilmesi için yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile Turgutlu Tuğla ve Kiremit ve Sanayicileri Derneği Yönetimi bir araya geldi.

Odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “TUKSAD ile bir arada görev yapmaya ve Turgutlu’muza değer katmaya çalışıyoruz. Turgutlu’muzun en önemli sanayi gruplarından hatta olmazsa olmazlarının başında Tuğla ve Kiremit sektörü gelmektedir.  Sektörün yaşadığı herhangi bir problem bizim problemimizdir. Çözüm yolları konusunda da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar kararlılıkla iş birliği içinde çalışacağız” dedi.

Turgutlu Tuğla ve Kiremit ve Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Görçiz ise Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerine gösterdikleri misafirperverlik ve destekleri için teşekkür etti. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası