HABERLER  »  ODAMIZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI İFTAR EŞLİĞİNDE YAPILDI

ODAMIZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI İFTAR EŞLİĞİNDE YAPILDI

19.06.2017 - Odamız Haziran ayı olağan meclis toplantısını Pazartesi günü iftar yemekli olarak gerçekleştirdi. 

Odamız Haziran ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığında, Odamız Hizmet Binasının son katında bulunan Elit Restaurant’ta iftar yemeği eşliğinde yapıldı. 

Toplantıya Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili İsmail KAYA , İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Parıldar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, daire müdürleri, esnaf oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve meclis üyeleri katıldı. 

Toplantı’ nın açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Yavuz Semizler, “ Mübarek Ramazan akşamında beraberliğimizin daim olmasını dilerim. Allah, tuttuğumuz oruçları ve ibadetleri kabul eylesin. Şimdiden üyelerimizin ve Turgutlu Halkının mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Gündem maddelerinden Yönetim Kurulu izahatlarını Meclis Üyelerine aktarmak için söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “ Değerli Meclis Üyeleri her yıl geleneksel hale gelen gıda yardım paketlerimizi ihtiyaç sahiplerine ilettik. TOBB’dan gelen destek kapsamında aldığımız 800 adet gıda paketinin meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız, derneklerimiz vasıtası ile Turgutlu ve Ahmetli’de dağıtımını sağladık. Odamız ve Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdimi gerçekleştirdik. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle girişimcilik yarışması düzenleyerek, başarılı öğrencileri ödüllendirdik. Odamızın kurumlarla olan başarılı çalışmalarını siz değerli kurum amirleri ve idarecileriyle birlikte yürütmeye ve şehrimize değer katmaya devam edeceğiz. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ederim. Yüce Allah’tan bizleri nice Ramazan aylarına kavuşturmasını dilerim ” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası