HABERLER  »  ODAMIZ, PEHLİVANLARIMIZA MORAL YEMEĞİ VERDİ

ODAMIZ, PEHLİVANLARIMIZA MORAL YEMEĞİ VERDİ

18.06.2014- 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılacak olan Turgutlulu  pehlivanlarımıza Odamız tarafından moral yemeği verildi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in katıldığı moral yemeği Turgutlu Bolu Mangal’da gerçekleştirildi.

Kırkpınar Yağlı Güreşleri; dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin her yaştan her bölgeden her kültürden insana açıktır ve bütün Türkiye halkı tarafından beğeni ile izlenir.

Tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerine katılacak olan güreşçilerimize başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Kırkpınar'ı herhangi bir güreş etkinliklerinden ayıran, yüzyıllardır geleneksel imajını koruyan kompleks bir kültürel yapıda olmasıdır. Türkiye'nin hemen her bölgesinden gelen katılımcıları buluşturan Kırkpınar Festivali toplumsal barış ve kaynaşmaya önemli bir destek vermektedir. Bu açıdan Kırkpınar yağlı güreşleri ülkemiz için çok önemlidir’ dedi.