HABERLER  »  ODAMIZ GELENEKSEL AYAKKABI VE KIYAFET YARDIMI

ODAMIZ GELENEKSEL AYAKKABI VE KIYAFET YARDIMI

02.10.2014- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza gönderilen 30 bin liralık ayakkabı ve kıyafet, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Turgutlu ve Ahmetli’deki köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrenciler başta olmak üzere 30 farklı okulda eğitim gören toplamda 650 öğrenciye ihtiyacına göre ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.

Eğitimde başarının ülke geleceğine bırakılacak en büyük miras olduğunu ifade eden odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, geleceğimize ışık tutacak olan bugünün öğrencilerini bir nebze de olsa sevindirmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da ayakkabı ve kıyafet yardımında bulunduk. Okul müdürleri ile yaptığımız çalışmalar sonucu belirlenen öğrencilere ihtiyaçlarına göre ayakkabı ve kıyafetlerini ulaştırdık. Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dileyen Aydın, okullara yardımlarının devam edeceğini söyledi.