HABERLER  »  ODAMIZ GAP İŞ VE İNCELEME GEZİSİNİ TAMAMLADI

ODAMIZ GAP İŞ VE İNCELEME GEZİSİNİ TAMAMLADI

01.10.2018 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş ve inceleme gezisi kapsamında gerçekleştirilen Güneydoğu programı tamamlandı.

 25 Eylül tarihinde başlayıp 29 Eylül tarihinde tamamlanan program dahilinde; Gaziantep Ticaret Odası, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası, Batman Ticaret ve Sanayi Odası ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odaları ziyaret edildi. 

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler ile birlikte Meclis üyelerinin katıldığı bölgesel iş ve inceleme gezisinde; odalar arası işbirliği yaparak sosyal, kültürel, ekonomik ve ticari alanlarda yapılacak ortak çalışmaların odaların bulunduğu yerlerin gelişimine önemli katkılar sağlayacağı belirtildi. 

Bölgesel çeşitliliği arttıracağız

Program içerisinde ziyaret edilen Ticaret ve Sanayi Odaları ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında ortak yapılabilecek çalışmaları değerlendirdikleri söyleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın; “Biz Ticaret Odaları bulunduğumuz yerlerin ticaret ve ekonomik gelişmesinde önemli rol oynayan sivil toplum kuruluşlarıyız. Diğer odalarla yapılacak bilgi paylaşımları bölgesel çeşitliliği doğuracağı gibi ekonomimizin gelişimine de katkı sağlayacaktır. Gezimiz süresince bizlere gösterilen misafirperverlikten dolayı Güneydoğu bölge odalarına da çok teşekkür ediyorum” dedi.  



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası