HABERLER  »  ODAMIZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ODAMIZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

30.09.2019 - Odamız Eylül ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığında gerçekleşti. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, Meclis açılış konuşmasını yapan Semizler, mübarek Aşure günü münasebetiyle Meclis Üyelerine aşure ikramında bulunan Hakan Cebe’ye teşekkürlerini iletti. 

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “ Her yıl geleneksel hale gelen okul yardımlarımızı yine köy ilköğretim okullarımız vasıtası ile okul kıyafeti ve ayakkabı desteği olarak öğrencilerimize ulaştırdık.  Bu yıl yaklaşık 800 öğrencimize ulaştık. Bu vesile ile Yeni Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Meclis üyelerimiz ile beraber Kapadokya bölgesine gezimizi tamamladık. Özellikle Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odamıza Başkanı Sayın Arif Parmaksız’a nazik karşılamaları için buradan teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

Galericilik için 3.etap sınavlarımızı tamamladık.  Gelen talepler doğrultusunda TOBB MEYBEM işbirliği ile mesleki yeterlilik yönünde sınavlar açmaya devam edeceğiz.

Zafer Kalkınma Ajansı desteği ile düzenlediğimiz dış ticaret istihbarat eğitimlerimizi tamamladık. Eğitime katılan üyelerimiz için faydalı olduğunu düşündüğümüz ihracata dönük eğitim ve bilgilendirme toplantılarına önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz.

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş Turgutlu Şube müdürümüz bugün bizleri ziyaret ettiler ve 50 milyon TL ve altında cirosu bulunan Kobilerimize dönük 150 bin TL ye kadar 36 ay vade ve 1.25 kar marjı ile fon kullandırabileceklerini bu hususta Kobilerimize dönük bir kampanya başlatıldığını ifade ettiler. Bu hususta detaylı bilgi için Albaraka Türk şube müdürlüğümüzle temas kurabilirsiniz.

Bankacılık sistemindeki faiz düşüşleri devam ediyor bunun en kısa zamanda ekonomimizde olumlu yansıması en büyük temennimiz.” dedi.

Meclis Başkanı Yavuz Semizler toplantıya katılan tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek Eylül ayı Meclis toplantısına son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası