HABERLER  »  ODAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE KIYASLAMA TOPLANTISI YAPILDI

ODAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE KIYASLAMA TOPLANTISI YAPILDI

14.09.2018 - Odamız ev sahipliğinde organize edilen ve çevre ilçe oda/borsaların katılımıyla TOBB Akreditasyon Sistemi dahilinde kıyaslama toplantısı yapıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kıyaslama toplantısına; Turgutlu Ticaret Borsası, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli Ticaret Borsası, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası genel sekreterleri ve Akreditasyon sorumluları ile Yönetim Sistemi danışmanı Önder Aydın’da katıldı.

Yönetim Sistemi danışmanı Önder Aydın’ın kıyaslamanın tarihçesi ve önemini anlatan sunumuyla birlikte başlayan toplantı; oda ve borsaların akreditasyon sistemi süreci içerisinde faaliyet ve uygulamalarını paylaşarak daha iyiye nasıl ulaşılacağı konusundaki bilgi alışverişiyle devam etti.

Toplantıda Akreditasyon kapsamında oda/borsalar arası kıyaslamalar yapılarak karşılaşılan sorunlar konuşularak çözüm önerileri oluşturuldu.