HABERLER  »  ODAMIZ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ODAMIZ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

22.10.2018 -                                “Meclis Üyelerimiz Konkordato Hakkında Bilgilendirildi”

Odamız Ekim ayı olağan Meclis toplantısı Pazartesi akşamı Odamız Meclis Toplantı Salonunda Yavuz Semizler Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, gündem maddeleri, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. 

Gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “  21 Ekim Pazar günü dünya gazeteciler günü olarak kutlandı. Gazetecilerimizin dünya gazeteciler gününü yürekten kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmayan gözü kulağı sesi olan zorlu koşullarda mesleğini en iyi şekilde yapan gazetecilerimizi buradan bir kez daha tebrik ediyorum.
Gelecek hafta Pazartesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması nedeni ile toplantımızı bu gün gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum.

Bildiğiniz gibi ekonomik olarak hassas bir dönemden geçiyoruz, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak liderliğinde başlatılan Enflasyonla Mücadele Kampanyasına odamız olarak bizde tam destek veriyoruz. Turgutlu Ticaret Borsamızla ortak bir basın açıklaması yaparak bunu deklare ettik, müşterek meslek komitemizde bu hususu gündeme taşıdık. Üyelerimizin katılımı ve desteği her geçen gün artıyor 30 üzerinde üyemiz şubeleri ile beraber 50 üzerinde üyemiz kampanyaya destek taahhütlerini imzaladılar. Bu hususta çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek destek veren üyelerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. İş dünyası olarak bu zorlu günleri hep beraber aşacağımıza olan inancım sonsuz.

Kadın Girişimciler Kurulumuzu tebrik etmek istiyorum canla başla ilçemize ilimize değer katmak için çabalıyorlar TOBB, Habitat sponsorluğunda başlatılan Kız kardeşim projesi ile ilgili ilçemizde çalışmalara başladılar başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum.

Geçen hafta içerisinde 2.el oto alım satım mesleği ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik önümüzdeki günlerde bu hususta ilçemizde belgelendirme sınavlarını MEYBEM ile ortaklaşa gerçekleştireceğiz.
Bugün meclisimizde misafirimiz var: Doç. Dr. Hasan Karadeniz hoş geldiniz meclis toplantımıza şeref verdiğiniz. Hasan Karadeniz,  bize son günlerde iş dünyasında ve gündemde çok yer alan Konkordato ile ilgili bilgilendirme yapacaklar ve sorularımızı cevaplayacaklar. Bizleri kırmayıp geldikleri ve verecekleri çok değerli bilgiler için kendisine teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ın konuşmasının ardından Doç. Dr. Hasan Karadeniz, Meclis üyelerine konkordato hakkında bilgilendirme sunumu yaparak, soruları cevapladı.

Sunumun ardından değerli açıklamalarından dolayı Doç. Dr. Hasan Karadeniz’e teşekkürlerini ileten Meclis Başkanı Yavuz Semizler, önümüzdeki hafta Cumhuriyetin ilanının 95. yılını kutlayacağız; bu vesileyle büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum. 

Gündemin son maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde söz alan olmadığından Meclis Başkanı Yavuz Semizler toplantıya katılan tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası