HABERLER  »  ODAMIZ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISINDA MİLLETVEKİLİ ERKAN AKÇAY’I MİSAFİR ETTİ

ODAMIZ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISINDA MİLLETVEKİLİ ERKAN AKÇAY’I MİSAFİR ETTİ

27.10.2014- Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı olağan meclis toplantısı pazartesi akşamı Odamız Konferans Salonu’nda yapıldı. 

Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığındaki toplantıya Manisa Milletvekilimiz Sayın Erkan Akçay misafir olarak katıldı.

Toplantının açılışı yapan Meclis Başkanı Yavuz Semizler; bu ay ki meclis toplantımıza bizleri kırmayarak icabet eden Sayın Manisa Milletvekilimiz Erkan Akçay’a teşekkür etti.

Gündem maddelerinin oylanmasının ardından bir diğer gündem maddesi olan Yönetim Kurulu izahatlarını Meclis üyelerime aktarmak üzere Meclis Başkanı Yavuz Semizler,  Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı kürsüye davet etti. 

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; ‘ “Enerji Güneştir” projemizin inşaat yapım işine geçtiğimiz hafta içi başlamış bulunmaktayız. 
Odamız hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmalarına devam etmektedir. Geçtiğimiz ay sonu yapılan TSE Kalite Yönetimi gözetim tetkikinde hizmet kalitesini korumaya ve geliştirmeye devam ettiğini göstermiştir. Oda olarak hizmetlerimizi uluslararası belgelendirme ile güvence altına almış bulunmaktayız. Bunun yanı sıra Odamız aynı zamanda 2012 yılında TOBB Akredite Oda belgesini alarak kalitenin tesadüf olmadığını da göstermiştir. Ayrıca, TSE kurumuna yaptığımız Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sisteminin bu hafta yapılacak denetimleri sonucunda, TSE yetkililerinden olumlu sonuçlar alarak odamız hizmet kalitesine bir değer daha katmayı düşünüyoruz.
Değerli üyeler, Odamızın KOSGEB işbirliği ile on ikincisi gerçekleştirilecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başvuruları bugün tamamlanmıştır. Eğitimlerimiz 3 kasımda başlayıp 13 kasımda tamamlanacaktır. Ülkemizin ve ilçemizin gelişmesindeki en önemli unsurlardan biri de girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasıdır. Bu bilinçle, bu yıl içerisindeki dördüncü, toplamda ise on ikinci girişimcilik eğitimini düzenlemekteyiz. 
Manisa bölgesinde yer alan ticaret ve sanayi odaları arasında en çok girişimcilik eğitimi düzenleyen oda olmaya devam ediyoruz. İlçemizde ticaretin ve girişimciliğin en büyük destekçisi olan Odamız, İlçemizde yapılacak her türlü eğitim, plan ve projede yer almaya devam edecektir. 
Değerli üyeler, Turgutlu ve Ahmetli’deki köy okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrenciler başta olmak üzere 30 farklı okulda eğitim gören toplamda 650 öğrenciye ihtiyacına göre ayakkabı ve kıyafet yardımı yaptık.  
Eğitimde başarının ülke geleceğine bırakılacak en büyük miras olduğunu düşüncesiyle, geleceğimize ışık tutacak olan bugünün öğrencilerini bir nebze de olsa sevindirmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da ayakkabı ve kıyafet yardımında bulunduk. Okul müdürleri ile yaptığımız çalışmalar sonucu belirlenen öğrencilere ihtiyaçlarına göre ayakkabı ve kıyafetlerini ulaştırdık. 
Değerli üyeler, Odamızın kurumlar arası iş birliğini geliştirmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız ziyaretler, kabul ettiğimiz misafirlerimizle birlikte odamızın tanınırlığını ve etkinliğini her platformda arttırıyoruz. Son olarak, Doğu Karadeniz bölgesinin etkin odalarından biri olan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerini misafir ettik. Karadeniz’in çayını, bölgemizin üzümünü ve dumanlı papaz eriğini nasıl daha verimli hale getirmeliyiz üzerine fikir alış verişinde bulunduğumuz oda temsilcilerini bizlere yakışır şekilde ağırladık.
Odamızı hep daha iyiye ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi belirtir, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım’ dedi.

Olağan meclis toplantımızın gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Manisa Milletvekili Sayın Erkan Akçay’ı kürsüye davet etti.

Meclis üyelerine ülke gündemiyle ilgili bilgiler veren Manisa Milletvekili Sayın Erkan Akçay, Meclis üyelerimizin sorularını cevaplandırdıktan sonra herkese çok teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Meclis Başkanı Yavuz Semizler, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak toplantıya son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası