HABERLER  »  ODAMIZ EĞİTİMDE BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİLECEK

ODAMIZ EĞİTİMDE BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİLECEK

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Hasan Ferdi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin başarılı öğrencilerine ödül verecek.
Eğitime verdiği desteklere bir yenisini daha ekleyen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası şimdi de Turgutlu’da bulunan Hasan Ferdi Turgutlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin en başarılı olanlarına ödül ile lisans eğitimini kazanan öğrencilerden 3’üne karşılıksız burs verme kararı aldı.
Turgutlu Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan protokol imza törenine Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Hasan Ferdi Turgutlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Salar, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Eğerci ile Yönetim kurulu üyesi İsmail Ulçay katıldı.
 Protokolün amacının; okulun öğrencilerinin ders başarısı ve üniversite sınavlarında başarının arttırılması amacıyla, Turgutlu Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası ile Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi imkanlarını birleştirerek nitelikli iş gücü yetiştirme, öğrencilerin başarılarının arttırmak amacıyla başarılı öğrencileri teşvik etmek ve desteklemek, yüksek öğrenime giden öğrencilere karşılıksız burs vererek başarının ödüllendirilmesi amacıyla yapılacak işbirliğinin esas ve usullleri ile tarafların yükümlülüklerini belirlemek olduğu açıklandı.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası bundan böyle Hasan Ferdi Turgutlu Teknik ve Endüstri meslek Lisesi öğrencilerinden her okul türündeki okul birincilerine ödül, lisans eğitimini kazanan öğrencilerden en yüksek puanı alan 3 öğrenciye 3 yıl boyunca karşılıksız burs verecek.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu’da eğitime katkılarının devam edeceğini açıklarken, Turgutlu Ticaret ve Sanayi odası olarak eğitime sonsuz destek veriyoruz. Amacımız bu protokol kapsamında öğrencileri teşvik etmek, hem meslek liselerini sevdirmek hem de meslek liselerinde okuyan öğrencilere mesleklerini sevdirmek. Bu protokol ile okulda başarılı olan öğrenciler destek vereceğiz” dedi. Kaymakam Nazmi Günlü de Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’na başarılı çalışmalarının yanı sıra eğitime de verdiği özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası