HABERLER  »  ODAMIZ DAN HUZUREVİ’NE ZİYARET

ODAMIZ DAN HUZUREVİ’NE ZİYARET

02.11.2017 - Oda Yönetimimiz, protokol üyeleriyle birlikte huzurevine ziyaret gerçekleştirdi.

Odamızın sosyal sorumluluk projesi kapsamında desteklediği, Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından organize edilen programda huzurevi sakinlerine hediyeler verildi. Huzurevi sakinlerine hediyeler veren protokol üyeleri yaşlı isimlerle uzun süre sohbet etti. Ziyaretten ve hatırlanmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden huzur evi sakinleri hediyelerden dolayı teşekkür ederken; “Hediye bahane, önemli olan hatırlanmak” dedi.

Odamız Yönetim Kurulunun yer aldığı etkinliğe Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Selçuk Gökçe, Turgutlu Denetimli Serbestlik Bürosu Müdürü Habil Kanaoğlu, Turgutlu Huzur Evi Müdürlüğü ile Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Sosyal etkinlik programı öğretmen evinde yenilen akşam yemeği ile son buldu.