HABERLER  »  ODAMIZ BAŞARILI GENÇLERİN DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

ODAMIZ BAŞARILI GENÇLERİN DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Turgutlu’muzu başarıyla temsil eden sporcular  Odamızı ziyaret etti.

13.06.2014- Turgutlu’nun özel  kick boks ihtisas spor kulübü antrenörlerinden Orçun Semizler ve sporcularını, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan ile Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Ulcay ve Veli Karakurt karşıladı.

Manisa il seçmelerinde kendi kilolarında birinci olan Kazım Çetin, Ferdi Anıl Okay, Rahimullah Gül ve Halil İbrahim Çakır, 18 Haziran’da Gaziantep’de yapılacak olan Türkiye gençler ve büyükler ferdi kick boks şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.

Başarılı sporcularımıza Türkiye finallerinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, sporcularımızın Türkiye finallerinden Turgutlu’muza dört birincilikle döneceklerine inandıklarını söyledi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak başarılı gençlerin her zaman destekçisi olduklarını dile getiren Aydın, Türkiye finallerinde Turgutlu’muzu temsil edecek olan genç sporculara oda olarak sponsor olduklarını ve imkanlarımız dahilinde maddi manevi destek vermeye hazır olduklarını belirtti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası