HABERLER  »  ODAMIZ ALMANYA DAN GELEN İŞ ADAMLARINI AĞIRLADI

ODAMIZ ALMANYA DAN GELEN İŞ ADAMLARINI AĞIRLADI

Odamız , Turgutlu  Sanayici ve İşadamları Derneği (TUSİAD) ’ın iş birliğiyle  ülkemize gelen Almanya’nın Frankfurt ve Mainz şehirlerinde bulunan iş adamlarını ağırladı.
TUSİAD ve Almanya’daki iş adamlarını Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nazım Balyapan ve Yönetim Kurulu üyesi  İsmail Ulcay karşıladı.
Odamız tarafından hazırlanan Turgutlu Tanıtım filmine hayran kalan Türk asıllı Alman iş adamları, Almanya’yı Turgutlu için hem pazar hem de yatırım adresi olarak gösterdiler.
Ziyarette  Türkiye ve Turgutlu ile bir ticaret köprüsü kurmak istediklerini belirten Hanau Ticaret Odası eş başkanı Salih Taşdilek, “Turgutlu ticareti olarak çok büyük bir yer. Bizde Turgutlu ile bir iş ortaklığı kurmak istiyoruz. Başta bizi Turgutlu’da ağırlayan TUSİAD’a ve TUTSO’ ya çok teşekkür ederiz” dedi.
Odamız Yönetim kurulu başkan yardımcısı Nazım Balyapan, ‘gerçekleştirilen bu ziyaretten ve sizleri Turgutlu’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Turgutlu sanayisi ve firmaları ile oldukça önemli bir konuma sahip. Turgutlu’muz zaten en çok Almanya ile ticaret yapıyor. Oda olarak üyelerimizin dış pazarlara açılması için çalışmalar yapıyoruz. Bu konuda sizleri de  ziyaret ederek sizin odanız ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak dış ticaret köprüsü oluşturmanın temellerini atmaktan onur duyacağız’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası