HABERLER  »  ODAMIZ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

ODAMIZ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

29.08.2016 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı olağan meclis toplantısı pazartesi akşamı Meclis Başkanı Yavuz Semizler Başkanlığında Odamız Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Yavuz Semizler; “Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden düşmanlar hiç ara vermeden, Ülkemizi ve vatandaşlarımızı ayrıştırmaya, terör olaylarıyla kaos ortamı yaratarak yurttaşlarımızı yıldırmaya ve canımızı yakmaya devam ediyorlar. 15 Temmuz sonrası İlçemizde olduğu gibi tüm Ülkemizde de fetö terör örgütünün bağlantıları deşifre edilip, Adalet karşısında sorgulanıyorlar. Silahlı Kuvvetlerimiz Suriye nin Cerablus kenti ve çevresinde güvenli bölge oluşturmak için daeş ve pyd ile savaş halinde, Avrupa Birliği, NATO ve Orta Doğuda en çok gündemde olan Ülke konumundayız. Bu ve buna benzer olaylar yabancı olduğumuz süreçler değil, Bizler biliyoruz ki Misak-ı Milli sınırları içerisinde özgür ve bağımsız biçimde yaşadığımız sürece Ülkemizin bütünlüğüne kast edecek düşmanlarımız olacaktır ve biz yine çok iyi biliyoruz ki; Milletimiz, vatanı için canını bile seve seve vermeye hazırken, hiçbir terör örgütü, hiçbir ülke veya birlik bütünlüğümüzü bozamayacaktır. Yarın 94. Yıldönümünü yaşayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı bunun en büyük göstergesi ve ispatıdır. Şimdi toplumun her kesimini ortak paydalarımızda birleştirmek zorundayız. Hepimiz daha çok çalışmalı ve bu zor günleri Allah’ ın izniyle bir an önce atlatmalıyız. Temennimiz bu kötü günlerin bir an önce son bulması ve Ülke ekonomimizin uluslararası ticaret için de cazip hale gelerek canlanmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin ve Halkımızın yaklaşan Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.
Gündem maddelerinin oylanmasının ardından, Yönetim Kurulu İzahatlarını Meclis Üyelerine aktarmak için kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “30 Ağustos 1922; her aşamasına destanlar yazılabilecek kahramanlıklar ve vatan aşkı dolu bir mücadelenin zaferle sonuçlandığı, bağımsızlığımız için canımızı hiç düşünmeden verebileceğimizin tüm dünyaya gösterildiği ve işgal altında olan uluslara rehberlik yapabilecek bir gündür. Bu zaferi bizlere armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını; ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti; devleti, milleti ve ordusuyla her zaman güçlü, bağımsız ve özgür olacaktır. Bugün içerde veya dışarda, Devletimizin bölünmez bütünlüğüne kast eden düşmanlar elbet düşmanlıklarının sonunda hak ettikleri hezimeti yaşayacaktır. Nitekim içinde bulunduğumuz günler bunun en açık göstergesidir. Her ne şekilde olursa olsun, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara en iyi cevabı yine Halkımızın birlik ve beraberliği verecektir. Bu süreçte her kişi, kurum ve kuruluş üzerine düşen görevi en iyi şekilde ifa etmeli, Ülkemizin geleceğine hizmet için çalışmalarını arttırarak devam ettirmelidir. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak 19. Girişimcilik eğitimimizi tamamladık ve girişimcilerimizin Ülke ekonomisine katacağı değer için Onları teşvik etmiş olduk. Üyelerimiz işlerinde zaman kaybetmeden işlemlerini yapsın diye, Odamız web sayfası üzerinde elektronik belge ve Online tahsilat sistemlerini kurduk ve üyelerimizin kullanımına açtık. Sizler gibi, Ülkemizin başarılı geleceğine inanan bir kişi olarak, şahsım ve Kurumum adına çalışmalarımıza büyük bir hızla devam edeceğimizi belirtir, yaklaşan Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi. 
Gündemin dilek ve temenniler bölümünde söz almak isteyen Meclis üyesi olmadığı için, Meclis Başkanı Yavuz Semizler toplantıya son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası