HABERLER  »  ODAMIZ 2015 YILI GİRİŞİMCİLERİ BELİRLENDİ

ODAMIZ 2015 YILI GİRİŞİMCİLERİ BELİRLENDİ

26.02.2015-  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile 13.sü  düzenlenecek olan KOSGEB Girişimcilik Eğitimine katılacak olan girişimci adaylarının belirlenmesi için 26.02.2015 Perşembe günü mülakatlar gerçekleştirildi.

Görüşmeye, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan, KOSGEB Turgutlu Temsilcisi Mehmet Hacıoğlu ve Girişimcilik Eğitmeni Pınar Adanalı  katıldı. Görüşmede yeni girişimci adaylarına bu eğitim programı sonrası sağlanacak destekler ve yöntemleri hakkında bilgiler verilirken, adayların girişimcilik potansiyelleri değerlendirildi.

Mülakatlara toplam 82 girişimci adayı katıldı. Bu başvuru sahiplerinden uygun bulunan 30 kişi, 02.03.2015 Pazartesi günü başlayacak eğitimlere katılmaya hak kazandı.