HABERLER  »  ODAMIZ, OF TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE KARDEŞ ODA OLDU

ODAMIZ, OF TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE KARDEŞ ODA OLDU

25.12.2015 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Of Ticaret ve Sanayi Odası, kardeş oda protokolü  imzaladı.

Turgutlu ve Of Ticaret ve Sanayi Odası, yapılan görüşmeler sonucunda iş birliği yaptı. Odamızda  bir araya gelen iki oda yöneticileri, kardeş oda  protokolü imzaladı. İmza törenine, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü ve her iki odanın Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral: "Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bundan sonraki kardeşliğimiz hayırlı işe yarasın. Turgutlu bizim için çok çok önemli bir yer. Kardeş oda olarak her türlü imkanı sizlerle paylaşmaya hazırız. Yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte çalışmalarda istişare etmek isteriz. Kardeş odamızla hem imza atmak hem de ortak projeleri konuşmak için buradayız." diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın ise: “Sizleri Turgutlu’da ağırlamaktan son derece mutluyuz. Karadeniz deyince aklımıza ilk Of geliyor. Biz Of’ta çok iyi bir şekilde ağırlandık. Of’taki ilgiyi başka bir yerde göremedik. Of Ticaret ve Sanayi Odası ile hep iş birliği içinde olduk. Of’la hep iç içe yaşadık. İş birliğimiz devam edecek. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Of Ticaret ve Sanayi Odası’yla kardeş oda olduğumuz için mutluyuz.” dedi.

Konuşmaların ardından iki odanın yönetim kurulu ve meclis başkanı tarafından kardeş oda protokolü imzalandı. Başkan Aydın, konuklara çeşitli hediyeler takdim etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası