HABERLER  »  ODAMIZ, ODALAR KONSEYİ TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ODAMIZ, ODALAR KONSEYİ TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

08 12 2014-  Turgutlu meslek odalarından oluşan Turgutlu Odalar Konseyi, 08.12.2014 tarihinde  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler başkanlığında toplandı.

Gündem maddelerinde yer alan; İŞKUR Hizmet Merkezinin Turgutlu’ya açılması, araç muayene istasyonun Turgutlu’ya kazandırılması ve Çaldağı Nikel madencilik hakkında son gelişmelerin görüşüldü.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, gündem maddelerinin birlik ve beraberlik içerinde çalışılarak çözüleceğini belirtti. 

Turgutlu’ya değer kazandırmak için yapılması gereken görüşmeler için bir komisyon kurulması teklifini dile getiren Meclis Başkanımız Yavuz Semizler, böylece hizmetin ilk elden takipçisi olacağız dedi.
Toplantıda görüşlerini dile getiren oda başkanları, ilgili mercilere birlikte hareket ederek başvuruların yapılması ve hizmetlerin Turgutlu’ya kazandırılması için sonuna kadar gidilmesi kararını aldı.

Kapanış konuşmasında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, İŞKUR Hizmet merkezinin Turgutlu’ya açılması, Araç Muayene İstasyonun Turgutlu’da açılması  ile Çaldağı Nikel Madeni ile ilgili sorunların Ankara’da bölge milletvekillerine anlatılması, sonrasında da Ulaştırma  ve Çevre Bakanlıklarına gidilip  konunun bakanlara anlatılması ve sorunların çözülmesi için gerekli temasların kurulacağını söyledi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası